DIAL Workshops

 

*program is subject to change

Laser & Injection Workshops
09:00 – 10:00

Reset The Clock By Thread Face Lift  

Dr. Maria Khattar  60 min 85 USD
10:00 – 11:00 Personalized Cell Therapy (SVF & PRP) The Latest Antiageing Revolution (mannequin injection) Dr. Hanno Pototsching   60 min Sponsored
11:00 – 12:00 Rejuvenate & eradicate pigments with the revolutionary Revlite SI Dr. Sherif Mattar 60 min Sponsored
12:00 - 13:00
Precision in Nose Correction
Dr. Fredrick Berne 60 min 85 USD
14:30 - 15:30 Destroy local body and submental fat with the leading SculpSure laser   Dr. Sherif Mattar  60 min Sponsored
15:30 - 16:30 Perfection in Lips Injection Dr. Fredrick Berne 60 min 85 USD

Business Master Class

16:30 – 18:00 Glow to Grow
Creative Ideas to Boost Your Business
Hamid Al Ali  90 min Sponsored

*program is subject to change

Advanced Live Injection Workshops
09:00 – 11:00 The Secret That Turns Physicians Into Magicians   Dr. Raj Acquilla
Dr. Arthur Swift
120 min 160 USD
11:00 - 12:00 Multi-Dimensional Injection Technique Dr. Sabine Zenker 60 min 85 USD
12:00 - 13:00 Advanced Method of Lower Face Contouring Dr. Fredrik Berne  60 min 85 USD
13:00 - 14:00 How to achieve outstanding Facial Rejuvenation combining PRP and Aesthetic Procedure Dr. Sabine Zenker  60 min Sponsored

*program is subject to change

Advanced Live Injection Workshops
09:00 – 11:00 Right Assessment Always Brings You Right Results Dr. Raj Acquilla
Dr. Arthur Swift
120 min 160 USD
11:00 – 12:30 Submental Liposuction.. An Office-Based Procedure Dr. Sabet Salaheya 90 min 120 USD
12:30 – 13:30 Novel Combination: Multi Platform System Of Photofractional Therapy Dr. Raed Farahat 60 min Sponsored

Hands-on Training Workshop

12:30- 13:30 Mannequin injection – Anatomy Model for Drawing and Sculpting Dr. Khalid Al Nuaimi 90 min 120 USD